Arts & Crafts Festival 2022

I forbindelse med Åben By Festival 2022 holdt Elev-Nye Borgerforening en Arts & Crafts Festival, hvor lokale kreative kunne præsentere deres kunst eller håndværk og sælge det på stedet. Der var 12 tilmeldte boder og opbakningen fra lokalområdet var helt overvældende. Vi håber at det bliver en tilbagevendende begivenhed.

Graffiti Workshop 2022

I forbindelse med Åben By Festival 2022 holdt Elev-Nye Borgerforening en graffiti workshop, hvor alle lokale børn kunne deltage gratis. Sikken sprudlende kreativitet der blomstrede frem!

 

Skt. Hans 2022

Vi startede tidligere end normalt for at flest mulige af de mange børnefamilier kunne deltage, det medførte at ca. 200 børn deltog.. en fornøjelse.

Formanden for Elev Menighedsråd Lehn kæmpede en brav kamp for at få båltalen ud til forsamlingen, men børnene vandt! Hvis du ikke hørte Lehns fine tale kan du se den ved at klikke her: Lehn-Sankt-Hans-Tale-2022pdf

Skt. Hans 2021.

Det var en stor fornøjelse at se så mange Elev og Nye borgere til Skt. Hans bål, efter 2 år uden store begivenheder pga. Covid-19 restriktioner.